Om frisør morgenhår

Vi er et team af professionelle og ambitiøse frisører med stor faglig kompetence, der altid har kunden i centrum. Vi har 4 saloner, der er placeret i Herning, Holstebro, Horsens og Silkeborg. Vores Salon i Herning er Danmarks største frisør med plads til 36 kunder i flotte og moderne rammer.
Hos Frisør morgenhår tilbyder vi vores kunder en helt speciel oplevelse i hyggelige og trygge rammer. Vi klipper både mænd, kvinder og børn og vi tager os tiden til at give hver kunde en behagelig og afslappende oplevelse i frisørstolen med masser af nærvær og selvforkælelse.
Vi sørger for at holde os opdateret på moden ved løbende at deltage i kurser, og vi følger med på diverse medier for at finde inspiration og for hele tiden at være med på de nyeste trends inden for frisørbranchen.
Du er velkommen til at kigge forbi en af vores saloner for at få inspiration, vejledning eller til at se på vores store udvalg af tøj, sko, accessories, hårpynt, brugskunst og meget mere.
Vi står altid klar til at yde en personlig og professionel rådgivning og, vi byder gerne på en god kop kaffe eller kakao i en dejlig afslappende atmosfære, som altid er til stede i vores saloner.
Vi glæder os til at byde dig og hele familien indenfor i en af vores saloner!Hos Frisør morgenhår kan vi tilbyde vores kunder en helt speciel oplevelse i hyggelige og professionelle rammer. Alle vores frisører holder sig altid løbende opdateret med de nyeste trends og bevægelser inden for faget, således vi idag og imorgen kan tilbyde vores kunder en optimal løsning, uanset alder og køn.
Alle er velkommen til at kigge forbi på en af vores adresser for at få inspiration til en ny frisure, se på vores udvalg af accessories, hårpynt og brugskunst. Vi byder gerne på en god kop kaffe eller kakao i en dejlig afslappende atmosfære, som altid er til stede i vores saloner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!